Siirry suoraan sisältöön

Vertaistukikohtaaminen sarkoomaan ja GIST:iin sairastuneille

Lisätietoa tapahtumasta

Puhutaan sarkoomasta ja GIST:istä– tule mukaan sellaisena, kuin olet! 

Tervetuloa sarkoomaan ja GIST:iin sairastuneille suunnattuun vertaistukikohtaamiseen, joka järjestetään etäyhteydellä Teamsissa keskiviikkona 25.9.2024 kello 13.00–15.00!

Vapaamuotoista keskustelua käydään sairastuneiden näkökulmasta, mutta olet tervetullut myös silloin, jos sarkooma tai GIST koskettaa jollain muulla tavalla.

Kohtaamisen johdattelevia teemoja ovat esimerkiksi potilastarinat, nykyhetki sarkoomapotilaana Suomessa, ajankohtaiset tutkimukset sekä saatavilla oleva tuki. Kohtaamista ovat olleet mukana ideoimassa ja toteuttamassa vapaaehtoistyötä tekevä Merja Kuusinen sekä Tarja Humalainen, ja kohtaamista alustaa SSP:n koulutettu vertaistukija Tuula Nikkilä. 

Ilmoittaudu allaolevasta linkistä:
Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään automaattisena paluuviestinä linkki, jolla voit osallistua kohtaamiseen tapahtumapäivänä. Muista siis säilyttää saamasi linkki, ja tarkista tarvittaessa sähköpostin roskapostikansio. 

Lomakkeen kautta voit myös esittää etukäteen toiveita puheenaiheista ja teemoista, joita toivot kohtaamisessa käsiteltävän. Käytämme antamiasi tietoja, kuten sähköpostiosoitettasi, vain jakaaksemme sinulle ajankohtaista tietoa kohtaamisesta, sekä kerätäksemme palautetta. 

Mukavaa, että olet mukana toiminnassamme, ja lämpimästi tervetuloa kohtaamiseen! 

Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä Suvilta, suvi.sileekangas@syopapotilaat.fi.